• BIST 9548.09
  • Altın 2495.546
  • Dolar 32.4799
  • Euro 34.5259
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Hakemlerimiz…

Murat Taş

HAKEM‘’Tarafların aralarındaki anlaşmazlığı çözmek için yetkili olarak seçtikleri ve üzerinde anlaştıkları kişi, belirli bir konudan iyi anlayan kimse, seçme ve karar verme yetkisi bulunan kimse, karşılaşmaları, yarışmaları kurallara uygun ve yansız olarak yöneten kimse’’

Hakkâri il hakem kurulu ve Hakkâri il hakem ve gözlemciler derneği (TFFHGD) 2018-2019 Hakkâri amatör ligi sezonuna kısa bir süre kale futbol camisa ve il hakemleriyle dayanışma yemeğinde beraber oldular.

Amaçları ilin sporuna katkı sunmak ve yeni sezonda spor kulüplerine yeni sezonda başarılar dilemek için spor kulüplerinin yönetiçileriyle beraber yemekte buluştular.

Kısa bir süre önçe göreve gelen Hakkâri İl hakem kurulu başkanı Erol Hanlıgil ve Hakkâri hakem ve gözlemçiler derneği Hakkâri il başkanı deneyimli eski hakemlerimizden Seyfullah Kaya ilimizin gurur olan A klasman hakemimiz Emin Yıldırım’ın katkılarıyla hazırlanan dayanışma ve kaynaşma yemeği güzel ve sıçak bir ortamda geçti.

İl hakem kurulu ve derneğinin tek amacı, Hakkâri’deki spor ve sporcunun yanında olmak onlara hakemliğin kurallarını sporda FAİR-PLAY kuralları içinde mücadele etmek, Hakkâri’deki gençlere örnek sporcular yetiştirme için başlatmış oldukları bu mücadelleri takdire şayandır.

İl hakem kurulunun ve derneğinin futbol camiası ile özverili çalışması ayrı bir güzelliktir.

İldeki hakem arkadaşlarımıza destekte bulunulduğu takdirde ilimize ve ülkemize yeni hakemler kazandıracaklarına yürekten inanıyorum.

Hakkâri’de profesyonel takımı olmamasına rağmen A klasmanı ve bölgesel hakemlerin olması eski ve yeni hakem kurulu ve derneğinin eseridir.

A klasman hakemi olarak görev yapan Emin Yıldırım’ın bugün bulunduğu konum hepimizi gururlandırmıştır.

Bugün dünyanın her ülkesinde, bölgesinde, ilinde iyi hakemlerin yetişmesi ve dünya sporuna katkı sağlanmasının yegâne şartı ilin, bölgenin ve ülkenin sporunun başarısıdır.

İyi ve deneyimli hakemlerin ülke futboluna kazandırmak için biz spor camiası hakemlerimize gereken desteği vermemiz gerek, spor müsabakalarında onlara yardımcı olmalıyız.

İl hakem kurulu camiası içerisinde en güzel örnek ve beni mutlu eden neden ise genç, eğitimci ve farklı iş alanlarındaki hakemlerin olması.

Hiçbir menfat gözetmeksizin ilin sporuna katkı sağlamak isteyen Öğretmen, polis, farklı kurumlarda memur olan ve Hakkârili olan genç hakemlerimizin olması Hakkârili gençlerle ve sporcularla beraber Hakkâri sporuna katkı sunmaları ayrı bir güzellik.

İlimizde görev yapan tüm hakemlerimize spor camiası adına sonsuz teşekkürlerimi sonuyorum.

Ayrıca ilimize ve futbol camiasına genç hakemleri kazandıran onlara imkân sağlayan Hakkâri il hakem kurulu ve derneğinede, ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

2018-2019 Hakkâri amatör liginin futbol kulüplerimiz, hakemlerimiz ve sporseverlerle beraber güzel bir şekilde geçmesi dileğiyle.

hakemlerimiz-3.jpghakemlerimiz.jpghakemlerimiz-1.jpg

 

 

Bu yazı toplam 3272 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim