18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara24°C

HAKKARİ 4. KAR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Hakkari 4. Kar festivali başlıyor

Hakkari kayak merkezinde yapılacak olan Hakkari 4. Kar festivali başlıyor.

16 Şubat 2020 Pazar 08:30

Hakkâri Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonu ve İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Hakkâri Belediyesi işbirliği ile 01 Mart 2020 Pazar günü saat 11.00-16.00 saatlerinde Hakkâri Kayak Merkezinde   “4.Hakkâri Kar Festivali” yapılacağı belirtildi.
 
Festival ile Hakkari’nin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması, İran ve Irak ülkelerine sınırını bulunan Hakkâri’nin bir turizm iline dönüşmesi,
 
Hakkari tanıtımı ve imajına olumlu katkı sağlanması, İl dışındaki yatırımcıların dikkatlerinin bölgeye çekilerek Hakkari'ye ekonomik, sosyal, kültürel ve turistik alanlarda yatırımların çekilmesi, sosyal dayanışma ve kaynaşmanın pekişmesi ile kış turizminin canlandırılması amaçlandığı ifade edildi.

TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


  Festivalde Şehir merkezinden Hakkâri Kayak Merkezine hareket, kurum stantlarının Gezilmesi

  Karşılama Ve Açılış Konuşmaları, Resim serginin gezilmesi, Halk oyunları gösterisi (Reng-i Hakkari,
  Uçurtma, Halat çekme,  Çuval yarışması,  Meşaleli kayak , Snowboard gösterisi, Güreş müsabakası, Dengbej dinletisi, Mini voleybol, Jimnastik gösterisi, Kayaklı koşu gösterisi (Biatlon)
  Simit  ve Kızak yarışması, Bisiklet, Judo ve Okçuluk gösterisi, Kar raftingi ,  Yamaç paraşütü gösterisi
  Ödül töreni,  Konser, Halay ve kapanış.




2019 YILI KAR FESTİVALİ


  -Tüm Hakkari Halkı Davetidir

  Yetkililer kayak merkezine ulaşımlar için eski Hakkâri Valiliği önünden saat 08.00 - 11.00 saatleri arasında ücretsiz servis araçları kaldırılacağını ve bu heyecana tüm Hakkari’lilerin davetli olduğunu ifade ettiler. Hakkarihabertv.com
4-209.jpg
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.