25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ BAROSU AV. KESKİN'İ MEZARI BAŞINDA ANDI!

Hakkari Barosu Av. Keskin'i mezarı başında andı!

Hakkari Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Veysi Kaval, Hakkari Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Avukatları olarak, Ölümünün yıl dönümü olması nedeniyle Av. Cumhur Keskin'i mezarı başında andılar.

14 Ocak 2018 Pazar 21:14

Hakkari Barosu tarafından yapılan açıklamada," Avukat Cumhur Keskin, 14.01.2000 tarihinde mesleki faaliyetlerini icra ederken insanlıktan nasibini almamış kişiler tarafından katledilmiştir.
 
Tüm çabası hukukun evrensel ilkelerine riayet ederek müvekkillerinin Haklarını korumak olan Avukat Cumhur KESKİN'in bu hedeflerine ulaşmasına engel olmaya çalışan feodal zihniyete sahip bu şahıslar bilmelidir ki Avukat Cumhur KESKİN'in hedefleri asla yarıda kalmamıştır. 
 
Avukat Cumhur KESKİN'in izlediği yolu takip eden onlarca meslektaşımız Avukat Cumhur KESKİN'nin bayrağını devralmıştır. Yaşadığımız bu dönemin Avukatları olarak büyük bir şahsiyet olan Avukat Cumhur KESKİN'i tanıyamamanın eksikliğini ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

14 Ocak 2000 tarihinde yürüttüğü mesleki faaliyetlerden ötürü müvekkillerinin Haklarını hayatı pahasına koruyan Cumhur Keskin mesleğine ve halkına aşık bir insandı.

Meslektaşımıza ve meslektaşımızın şahsında mesleğimize yapılan bu saldırıyı esefle kınıyoruz.
 
Meslektaşımızın izlediği yoldan giden hukuk ve adaletin savunucuları olarak bu saldırılara karşı her zaman hukuk içerisinde, mücadeleye hazır olduğumuzu beyan ediyor, meslektaşımızı rahmetle ve saygıyla anıyoruz" denildi. Hakkarihabertv.com
baro.jpg
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.