27 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ EMİTT 2018 TANITIM FUARINDA!

Hakkari Emitt 2018 tanıtım fuarında!

Hakkari Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün düzenlediği organizasyonla EMİTT 2018 Fuarında Hakkari''nin tanıtılacağı belirtildi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 10:40

25 - 28 Ocak 2018 Tarihleri arasında EMİTT Turizm Fuarında Hakkari standı çeşitli etkinliklerle misafirlerini ağırlayacak.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı, Türkiye'nin ve Dünya'nın turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren bu büyük organizasyonda Hakkari Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün hazırlıklarını yaptığı  Hakkari Belediyesi, Hakkari Üniversitesi 25 - 28 Ocak 2018 Tarihleri arasında EMİTT Turizm Fuarında yerine alacak.

Hakkari standı Kayme Sarayı şeklinde tasarlanmış ve tamamı Hakkari doğa fotoğrafçısı Hacı Tansu'nun Hakkari'nin doğal güzellikleri ve turizm potansiyelini gösteren fotoğraflarıyla donatıldı.

İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 25 - 28 Ocak 2018 tarihleri arasında açık olacak fuarda Hakkari'nin folklorik yaşamı mizansen şeklinde sergilenecek. Yerel lezzetler ikram edilecek. Hakkari'nin turizm potansiyeli çeşitli görsellerle gösterilecek ve 2018 yılı ve sonrası için Hakkari turizminin gelişmesi için ulusal ve uluslar arsı katılımcılarla bağlantılar kurulacak.

EMİTT Turizm Fuarında Hakkari standı ziyaretçi bekliyor. İstanbul ve civarındaki bütün Hakkarililer ve Hakkari dostlarının davetli olduğu belirtildi.   Misafirlere Hakkari'nin eşsiz balı, tandır ekmeğini, otlu peynirini, doğaba ve daha bir çok lezzetlerle ikramlarda bulunacak. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.