16 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ EMNİYETİNDEN RÜTBE TERFİ TÖRENİ

Hakkari emniyetinden rütbe terfi töreni

Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden 7 rütbeli personele yeni rütbeleri için Valilik konferans salonunda tören düzenlendi.

20 Temmuz 2018 Cuma 17:33

Rütbe terfi törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ve polis memurları katıldı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2. Sınıf Emniyet Müdürü Berkant Yaman 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ali Saraç ve Harun Tutak 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Şaban Bayar ve Metin Kanyer 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Komiser Yardımcısı Ferhat Türk ve Hakan Çakmak komiserliğe terfi ettirildi.

Vali Toprak, bir üst rütbeye terfi eden 7 rütbeli personele yeni rütbelerini kendi elleri ile takarak başarıların devamını diledi.



Burada konuşan Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak,  çok zor bir coğrafyada görev yapıyorsunuz başta müdürünüz olmak üzere size kolaylıklar dileyerek Allah’a emanet ediyorum dedi.

Vali Toprak,”2 buçuk yıl önce geldiğim dönemde polis memurlarımız ve rütbeli arkadaşlarımız araçlarından inemediği bir dönemden şuanda bütün sokaklarda resmi kıyafetlerle çok şükür görev icra ediyorlar.  Allah nazardan korusun maşallah diyoruz.

Bunlar tabi ki kendiliğinden meydana gelmiyor. O zamanlar esnaflarımıza zorla kepenklerin kapatıldığı, vatandaşların baskı altında olduğu, vergilendirdiği ve canlarından emin olmadıkları huzursuz yaşadıkları bir kent halinden bugün çok şükür gece geç saatlere kadar vatandaşlarımız aileleri ile beraber sokaklarda gezdikleri yol üzerindeki kürsülerde çay sohbeti ediyor.

Yeni işyerlerin kafeteryaların çok hızlı şekilde açışlarının yaşandığı, piknik alanlarını dolup taştığı, dere kenarında ailelerin piknik yaptığı ve dağlarda kampların kurulduğu bir döneme geldik.  Tabi ki bunlar olurken teröristlerle mücadelemiz devam ediyor.

Asayişi bozmaya kişiler olsun, aşiret arasında yaşanan ufak sıkıntılar olsun ve kaçakçılıkla mücadelemiz son hızıyla devam ediyor.

Vatandaşlarımızın huzuru ve can güvenliklerinin temini için yerine getirilen çok önemli hizmetler il merkezinde siz kıymetli arkadaşlarımız  hiçbir mesai gözetmeksizin 24 saat çalışarak verilen bütün görevleri hiçbir düşünmeden yerine getiriyorsunuz. Sizleri kutluyorum ve Allah’a emanet ediyorum” dedi. Haber: Feyzullah Taş

001-003.jpg01-139.jpg02-094.jpgterfi-toreni.jpgmal.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.