23 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ POLİSİ ÖĞRENCİLERİ POLİSLİK MESLEĞİNİ ANLATTI

Hakkari polisi öğrencileri polislik mesleğini anlattı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere polislik mesleği anlatılarak dana sonra değişik hediyeler verdiler.

25 Aralık 2017 Pazartesi 15:46

Hakkari il genelinde değişik okulları ziyaret ederek eğitime büyük katkı sağlayan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri okullardaki etkinliklerini sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Fatma Aliye Lisesi'nde “Kariyer ve meslek tanıtımı günleri” kapsamında polislik mesleğinin tanıtımı ile ilgili bir brifing verdiler.

Samimi bir ortamda polislerle kaynaşarak değişik sorular soran öğrenciler polislik mesleği hakkında kendilerini bilgilendiren polis ağabeylerine teşekkür ettiler.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri daha sonra beraberinde götürmüş oldukları satranç takımı ve çeşitli hediyeler kendi elleriyle öğrencilere teslim ettiler.

Öğrenciler ise,” Polis ağabeyler meslek tanıtımı ve kariyer planlaması konulu seminer düzenledi. Bizlere polislik mesleğini anlattılar. Polis olmak isteyen arkadaşlarımıza polis elbisesi giyerek hatıra fotoğrafı çektiler. Seminer tam bir şenlik havasında geçti. Okul yönetimi  ve emniyet mensuplarına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Hakkarihabertv.com

hakkari-toplum-destekli-polis-3.jpghakkari-toplum-destekli-polis-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.