20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ SLOGANINI BELİRLİYOR! YARIŞMASI!

Hakkari sloganını belirliyor! yarışması!

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Hakkari Sloganını Belirliyor” isimli ödüllü slogan yarışması düzenleniyor.

07 Nisan 2018 Cumartesi 12:56

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından  “ 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Hakkari Sloganını Belirliyor” isimli ödüllü slogan yarışması düzenleniyor. Yarışmanın ; Hakkari’nin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin ön plana çıkartılması, Yeni slogan önerilerine turizm tanıtım faaliyetlerinde yer verilmesi ve İlimizin tanıtımında kullanmak üzere marka değeri olan bir sloganın belirlenmesi amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Tüm vatandaşların başvurusuna açık olan yarışmaya en fazla üç sloganla başvurulabiliyor. Yarışma sonucunda Hakkari’nin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin ön plana çıkartan ve marka değeri olan bir sloganın belirlenmesi hedefleniyor.

Başvuru için :
http://www.hakkarikulturturizm.gov.tr/TR,55588/slogan-yarismasi-basvur.html adresinde yer alan BAŞVURU FORMUNUN doldurulup [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Not : Başvurular sadece e-posta ile alınmaktadır.

yarisma.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.