25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ VALİSİ AKBIYIK İLK KEZ NİKAH KIYDI

Hakkari Valisi Akbıyık ilk kez nikah kıydı

Hakkari Valisi Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Ak Parti Şehit ve Gaziler Birim Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şaban Arslan ve Hatice Zirek Çifti çiftinin evliliği dolayısıyla ilk defa nikah kıydı.

29 Kasım 2019 Cuma 16:51

Vali  Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Belediyesi ek hizmet binasında bulunan evlendirme dairesi nikah salonunda, Hakkarili İnşaat Mühendisi ve Ak Parti Meclis Üyesi Şaban Arslan ve Hatice Zirek Çifti  çiftinin evliliği dolayısıyla nikah kıydı.

Vali Akbıyık,”Gelin ve damadımız için olduğu kadar benim için de özel bir gün oldu. ilk kez Hakkari’de  bir nikah akdini gerçekleştireceğim. Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Nikahı Vali Akbıyık kıyarken, nikah şahitliliklerini ise İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP Belediye Meclis üyesi Hüseyin Korkmaz, İl Müftü vekili Osman Doğan yaptı.

Çiftin nikah cüzdanını ise İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, gelin Hatice Zirek’e takdim etti.

Ak Parti Şehit ve Gaziler Birim Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şaban Arslan, bu mutlu günde yanlarında olan ve kendilerini yalnız bırakmayarak nikahlarını kıyan Vali Akbıyık ve beraberindekilere teşekkür etti. Nikah töreni yapılan ikram ile sona erdi. Haber: Feyzullah Taş
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.