16 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Hakkari’de 23 Nisan coşkusu

Hakkari’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 13:00

Hakkari'deki törenler Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından  Atatürk Kültür Merkezi'nde devam etti.

Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Funda Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu,

Hakkari Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, CHP Başkan Yardımcısı Naci Kahraman, MHP Başkan Yardımcısı Sabri Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun,  İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, ASP Müdürü Salih Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmen veli ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın mesajının okunması, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başladı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Kürsüye çıkan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise, geçmişten günümüze gelinen nokta ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemine değindi.

Program, dünya halkları gösterisi, Karedeniz halk oyunları gösterisi, Komedi dans üçlüsünün gösterisi, Rumen dans grubu gösterisi, solo türküler, Silifke halk oyunları gösterisi, Hakkari yöresi halk oyunları gösterisi ile sona erdi.

Program sonrası Vali Toprak ve beraberindekiler öğrencilerin arasına girerek kendisini kutlayıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Haber: Feyzullah Taş


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.