24 Nisan 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ’DE 24 KASIM COŞKUSU!

Hakkari’de 24 Kasım coşkusu!

Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi ) tarafından 24 Kasım öğretmenler günü’ dolayısıyla düzenlenen program büyük ilgi gördü.

26 Kasım 2016 Cumartesi 15:36

Okulun Müdür Yardımcısı Ayhan Öztunç’un organizasyonu ile bir Cafe’de düzenlenen yemekli programa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Zerek, Müdür Yardımcıları Cumhur Özek, Fahrettin Kaya, Ayhan Öztunç ve 40’a yakın öğretmen katıldı.

Burada konuşan Okul Müdürü Sıtkı Zerek, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Zerek,” Bu güzel ve anlamlı gecede tüm emektar ve değerli hocalarımızla birlikte olmanın keyfini yaşıyoruz, Gelenekselleşen öğretmenler günü kutlamasının tüm hocalarımız için ayrı bir önemi taşıyor.

Birlik beraberlik içinde hoşça vakit geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Yeni aramaza katılan öğretmen arkadaşlarımızla Hakkari’de eğitim alanında büyük işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Program sonrası öğretmenler, okul Müdürü Sıtkı Zerek’ e plaket takdim ettiler. Keyifli ve mutlu vakitler geçiren okul idarecileri ve tüm öğretmenler eğlence ve neşe dolu saatlerin tadını sahnede çıkardılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen öğretmenler oyun havası ile halaylarla günlerini doyasıya kutladılar.  Haber: Baki Deveci/Hakkarihabertv.com

ticaret-meslek-lisesi-24-kasim-ogretmenler-gunu-m.jpgticaret-meslek-lisesi-24-kasim-ogretmenler-gunu-1.jpgticaret-meslek-lisesi-24-kasim-ogretmenler-gunu-2.jpgogretmenler-gunu-3.jpg

ogretmenler-gunu-5.jpgticaret-meslek-lisesi-24-kasim-ogretmenler-gunu-6.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.