28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ'DE "AİLE OKUL SEMİNERİ" DÜZENLENDİ

Hakkari'de "Aile okul semineri" düzenlendi

Hakkari’de din görevlileri ve eşlerine yönelik, "Aile Okulu" semineri verildi.

24 Ekim 2018 Çarşamba 13:05

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığınca  “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum” projesi  kapsamında Müftülüğümüze bağlı  Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri koordinesinde  din görevlilerimiz ile eşlerine yönelik “Aile Okulu Semineri” düzenlendi.

 Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı konferans salonunda düzenlenen seminere İl Müftü Vekili Osman Doğan, vaizler, şube müdürleri , din görevlileri ve eşleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından  açılış konuşması yapan İl Müftü Vekili Osman Doğan, Kur’an ve sünnet perspektivinde aile olmak ve aile kalmanın önemine değinerek, davetlerine icabet eden din görevlileri ve eşleri ile seminerde öğreticilik yapacak görevlilere teşekkür etti.

Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Davut Eşit, Cumali Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Necip Kızılkaya, Psikolojik Danışman Muhsin Orhan ve Hakkari İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkerim Yaşar tarafından verilen Aile Okulu semineri iki gün süreyle devam etti.

Seminere katılanlara katılım belgeleri verildikten sonra, din görevlileri adına söz alan imam-hatip Aziz Öncü, seminerin faydalı ve verimli geçtiğini, zaman zaman böylesi faaliyetlerin düzenlenmesi gerektiğini belirterek seminerin düzenlenmesinde emeği geçenler ile öğreticilik yapanlara teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

aile-okul-semineri-hakkari.jpgaile-okul-semineri-hakkari-2.jpg

 


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.