26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara27°C

HAKKARİ’DE BİLSEM'E ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ KURULDU

Hakkari’de bilsem'e robotik kodlama atölyesi kuruldu

Hakkari’de Stem ve Arduino çalıştayı yapılarak bilsem'e robotik kodlama atölyesi kuruldu.

04 Aralık 2019 Çarşamba 13:59

Adana Bahçeşehir Koleji’nin “Yok Birbirimizden Farkımız” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında İlimizde öğrencilerle STEM ve arduino çalıştayı yapılarak BİLSEM'e robotik kodlama atölyesi kuruldu.

Adana Bahçeşehir Koleji’nin “Yok Birbirimizden Farkımız” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hakkari'de öğrencilerle STEM ve arduino çalıştayı yapılarak BİLSEM'e robotik kodlama atölyesi kuruldu.

Bu kapsamda İlimize gelen Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Hakan Gediktaş, Vali Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, sosyal sorumluluk projesi kapsamında beraberindeki öğretmenlerle birlikte İlimizde 250 öğrenci ile STEM eğitim çalıştayı yapan ve Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)'e robotik kodlama atölyesi kurup 60 öğrenci ile arduino çalıştayı yapan Hakan Gediktaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bahçeşehir Koleji tarafından kurulan kodlama atölyesinin bir adet bilgisayar, bir adet projeksiyon cihazı, bir adet projeksiyon perdesi ve 20 adet arduino seti ile donatıldı.

 Ziyarette Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Hakan Gediktaş’a  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz eşlik etti. Hakkarihabertv.com

2-380.jpg11-035.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.