28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ’DE BU YAZ MUTLAKA SPORA BAŞLAMALISIN

Hakkari’de bu yaz mutlaka spora başlamalısın

Hakkâri Merkez ve ilçelerinde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri bu yaz’da 5 - 18 yaş arası 17 branşta açılıyor.

24 Mayıs 2019 Cuma 15:06

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce çocuk ve gençlerimiz ile engelli bireyleri spora yönlendirmek,  spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Hakkâri Merkez ve ilçelerinde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri Bu Yaz’da 5 - 18 yaş arası 17 branşta start veriyor.

Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce organize edilen il spor merkezleri bu yaz Atletizm, Basketbol, Badminton, Güreş, Hentbol, Voleybol, Tenis, Okçuluk, Kayak (paten), Muay – Thai, Karate, Judo, Satranç, Yüzme (ücretli),  Masa Tenisi, Futbol ve Herkes İçin Spor olmak üzere toplam 17 branşta açılıyor. Bunun yanında Yüksekova, Çukurca ve Şemdinli ilçelerimizde de İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, ”Yaz Spor Okullarına katılacak çocuk ve gençlerimizden  (yüzme) dışında diğer branşlardan  herhangi bir ücret alınmayacak olup ücretsiz faydalanacaklar.

 Aynı zamanda Spor dalları itibariyle Yaz Spor Okullarına katılan çocuk ve gençlerimizin lisanslı olarak spor yapmaları teşvik edilerek spor kulüplerine yönlendirilecektir. Kayıt ve bilgi için Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü okul sporları ve spor servisi birimlerine kayıtlar alınacaktır” denildi. Hakkarihabertv.com

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.