23 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

HAKKARİ’DE ‘ENJOY PARK’ ÇOCUK OYUN MERKEZİ AÇILDI

Hakkari’de ‘Enjoy Park’ çocuk oyun merkezi açıldı

Hakkari’de ‘Enjoy Park’ isimli çocuk oyun ve eğlence merkezi görkemli bir açılışla hizmete girdi. 350 metre karelik alana kurulu oyun parkında yok yok.

02 Ocak 2018 Salı 17:02

Hakkari’nin Pehivan Mahallesi Çevre Yolu üzerindeki Rüya Plaza’nın birinci katında kentin ilk çocuk eğlence merkezi açıldı.  

350 Metre Karelik alanda kurulan merkezde; soft play oyun havuzundan raylı trene, basketboldan su maçına, langırttan helikoptere, hediye makineleri, tramvay, eir hokey, bowling, çocuk oyun grupları, dijital ekranlı araba yarışları, atlıkarınca, uzay araçları ve salıncak bulunuyor. 

‘Enjoy Park’ isimli merkezin açılışa Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, İşadamı Mehmet Seven, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış öncesi kısa bir açıklama yapan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş,” Büyük bir heyecan içerisinde bugün yeni bir iş yerinin açılışını yapmak üzere burada bulunmaktayız.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Genç girişimci Nedim Gür kardeşimiz 350 bin TL sermayeyle açtığı iş yerinde 6 kişiyi istihdam edecek. Hakkari’de çocuk oyun merkezi ciddi bir eksiklikti. 

Bu eksikliği de kardeşimiz tamamladı. Kendisine bol kazançlar diliyorum. Böylesi iş yerlerinin açılmasını bekliyoruz. Açılan her iş yeri Hakkari’nin ekonomisine ve istihdamına katkıdır. İşyerinin hayırlı olmasını dileyerek, tekrardan girişimci Nedim Gür’e Hakkari’de ihtiyaç olan böyle bir mekan açtığı için teşekkür ederim” dedi.  


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Girişimci Nedim Gür 6 kişiyi istihdam ettikleri ‘Enjoy Park’ sayesinde Hakkarili çocukların gönüllerince eğelenebilecekleri bir mekana kavuştuğunu söyledi. 

Gür, “Çocuklarımızın doyasıya eğlenebilecekleri bir mekan oluşturduk. Hakkari’nin böyle bir yere ihtiyacı vardı. Çocuklarınızın sakin, temiz ve Hakkari’de ‘Enjoy Park’ çocuk oyun merkezi açıldıjyenik bir ortamda eğlenebileceği güzel bir yer açtık. Her çeşit oyuncağın yanı sıra ailelerin dinlenebileceği bir kafeterya yaptırdık. 

Çocuklar eğlenirken ailelerinin dinlenebileceği ve her türlü yiyecek ve içecek çeşidinin bulunduğu nezih bir ortam oluşturduk. 6 kişi istihdam edeceğiz. Açılışımıza teşrif eden HATSO Başkanı Servet Taş ile beraberindekilere teşekkür ederiz” diye konuştu. Açılış verilen kokteyle son buldu. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.