23 Nisan 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara25°C

HAKKARİ’DE ERZİNCANLI’NIN KONSERİNE BİNLER KATILDI

Hakkari’de Erzincanlı’nın konserine binler katıldı

Sanatçı şair Dursun Ali Erzincanlı’nın Hakkari’de verdiği konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 00:19

Kentin en işlek Caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her akşam değişik sanatçıların sahne aldığı Ramazan şenliğine Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı damgasını vurdu.

İlahi-Esmaül Hüsna, Anadolu çocuk müzikali ile başlayan şenlik Sanatçı şair Dursun Ali Erzincanlı’nın konseri ile davam etti. Konsere Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Başkan yardımcısı Erhan Okay, Cinegolds organizasyondan Bulut Balkis ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Birbirinden güzel ilahi şairler seslendiren ve  Peygamberimiz (s.a.v.) hayatı ile ilgili bilgilerde veren Erzincanlı, daha sonrada 15 Temmuz hain darbe girişiminde abdest alarak şehit olacağız diye tankların önüne yatan karamanların anlattıkları ile ilgili bilgiler verdi.

Hain darbe girişimini yaşayanların ağzında anlatırken yer yer duygulanan sanatçı bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.



Binlerce kişinin katıldığı konserde vatandaşlar cep telefonları ile sanatçıyı görüntüleyerek, sanatçıya seslenerek istedikleri bazı şiirleri okumasını istediler.

Konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim Sanatçı şair Dursun Ali Erzincanlı’ ya Ramazan etkinliğine katkılarından dolayı plaket takdim etmesi ile birlikte program sona erdi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.