27 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DE GRUP ABDAL RÜZGARI ESECEK

Hakkari’de Grup Abdal rüzgarı esecek

Hakkari’nin en popüler mekanı olan ZeZe’s Big House Cafe & Bar sezonu “Grup Abdal” ile açmaya hazırlanıyor.

01 Kasım 2018 Perşembe 14:48

Hakkari’nin Çevreyolu üzerinde bulunan Rüya Plazanın 6. Katında hizmet veren Zeze’s Big House yeni sezona “Grup Abdal” ile iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz sezonda, Dodan, Ezgi'nin günlüğü, Cevdet Bağca ve Cem Adrian gibi tanınan sanatçıları ağırlayan “Zeze's Big House” bu defa müşterileri için “Grup Abdal”ı mekanında konuk ediyor.

İş yeri sahibi genç girişimci ve organizatör Hakan Kahraman, sezonu Grup Abdal ile başlatmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, müşterilerine sezon boyunca farklı ve kaliteli sanatçılarla konserler vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Kendilerini 'Yeni bir müzikal  varoluş çabası ve arayışı' olarak tanımlayan ve son dönemlerde önemli bir dinleyici kitlesine kavuşan Grup Abdal üyeleri ise Hakkari’de konser vermenin heyecanı içerisinde olduklarını belirttiler. 

AHS alışveriş merkezi, People’s Coffee ve Artı 30’un sponsorluğunda 11 Kasım Pazar günü saat: 20:30’da “ZeZe’s Big House”de düzenlenecek olan konseri sakın kaçırmayın deriz. 

BİLET TEMİN: Çevre yolu Rüya Plaza kat.6 ZeZe’s Big House. 
TLF: 0544 550 9293

grup-abdal.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.