25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

HAKKARİ’DE HAYVANLAR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ

Hakkari’de hayvanlar sağlık taramasından geçirildi

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sahipli ve sahipsiz başı boş köpekler sağlık taramasından geçirildi.

27 Şubat 2019 Çarşamba 08:39

Bir süre önce cadde ve sokaklar başta olmak üzere güvenlik noktalarında bulunan tüm hayvanları kuduz aşısı taramasından geçiren Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Askeri noktalardaki sahipli ve sahipsiz başıboş sokak köpeklerin sağlık taramasında geçiren ekipler  ayrıca hayvanlara parazit aşısı yaptırdı.

Çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetleri de anında değerlendirerek, gördükleri başıboş hayvanlara müdahale ederek kuduz aşısı ve parazit aşısından geçirdikten sonra geri bıraktıkları belirtildi.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri başıboş hayvanlara yönelik sağlık taramalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirttiler. Hakkarihabrtv.com

belediye-1-025.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.