26 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ’DE İKİ GÜN İKİ GECE SÜREN FESTİVAL GİBİ DÜĞÜN

Hakkari’de iki gün iki gece süren festival gibi düğün

Hakkari'de iki gün iki gece süren Tunç ailesinin düğünü festival havasında geçti.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 08:30

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Tunç’u oğlu Hakan Tunç, Aysel Hamitoğlu ile dünya evine girdi.

Sağdıçlığını Hekim Kaya’ın yaptığı Aysel ve Hakan çiftinin düğün töreni Yeni Mahalle Gültekinler semtinde bulunan kır bahçesinde yapıldı.

 Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak il dışında olması münasebetiyle düğün törenine çelenk gönderdi.

 Düğün törenine Vali Yardımcıları M. Nurullah Karaman, Bekir Abacı, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, birçok aşiretin kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri. Sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum amirleri, işadamları, yurt dışında ve çevre illerden binlerce davetli katıldı.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Hiva müzik grubu sanatçılarından Ulvi Temiroğa ve Emrah Taş’ın sahne aldığı düğün töreninde davetliler birbirinden güzel türküler eşliğinde halay çektiler. Binlerce kişinin halay çektiği düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Düğün sağdıcı Hekim Kaya, yurt içinde ve yurt dışında gelerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

İki gün iki gece süren Aysel ve Hakan çiftinin düğün töreninde davetlilere değişik yemekler ikram edildi. Haber: Feyzullah Taş



 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.