23 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

HAKKARİ'DE KARLA MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Hakkari'de karla mücadele toplantısı yapıldı

Hakkari'de karla mücadele çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütülebilmesi ve alınacak tedbirlerle ilgili Vali Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, başkanlığında Karla Mücadele Toplantısı gerçekleştirildi.

26 Kasım 2019 Salı 13:28

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı İdris Koç, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk, Yüksekova İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Şemdinli İlçe Kaymakamı Yakup Güven, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Süreyya Doğan ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, toplantıda il genelinde karla mücadelenin başarılı bir şekilde yürütülmesi ve alınacak tedbirlerin görüşüleceğini söyledi.

Geçen yıl çok kar yağmasına tüm kurum ve kuruluşların canla başla çalıştığını ifade eden Vali Akbıyık,, "Ben geçen yıl için İl Özel İdaresi personeline, Karayollarına Devlet Su İşlerine, VEDAŞ’a, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu sende el birliğiyle aynı başarıyı gösteririz.

Çok şükür geçen yıl vatandaşın vicdanını sızlatacak, kamuoyunu rahatsız edecek olumsuz herhangi bir olay yaşamadık. Hakikaten metrelerce karda İl Sağlık Müdürlüğü’nün, 112 Acil Servisi’nin ambulansları gidip hastaları alarak zamanında hastaneye ulaştırdılar.

Gecenin saat 2-3’ünde İl Özel İdaresi ve Karayolları personelimiz çok iyi çalıştılar. Tabi yolda bizim, kurumlarda bizim. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurumları. Burada yaşayan insanlara hizmet etmek için onların daha rahat yaşamlarını sürdürebilmeleri için tüm kurum kuruluşlar olarak buradayız.

Bu arada Belediye de geçen yıl çok iyi çalıştı. Belediyeyi de unutmayalım. Belediye Başkan Vekili olarak belediyede bu yıl kışa hazır." şeklinde konuştu.

Daha sonra geçilen toplantıda, il genelinde yürütülecek karla mücadele çalışmaları, yoğun kar yağışı ve soğuk hava sonucu ortaya çıkabilecek olumsuz ve acil durumlarda kamu kurum ve kuruluşlarınca alınacak tedbirler, hazırlıklar ve yapılacak çalışmalar görüşüldü. Hakkarihabertv.com

1-325.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.