29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DE KORONAVİRÜSE KARŞI SIKI DENETİM

Hakkari’de koronavirüse karşı sıkı denetim

Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç başkanlığında işyerleri, cadde ve sokaklarda Koronavirüse karşı sıkı denetim gerçekleştirildi.

19 Ekim 2020 Pazartesi 16:14

Cumhurbaşkanlığının talimatları üzerine, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının salgınla mücadelede gelinen aşamayı değerlendirmesi sonucu uygulamaya geçilecek olan haftanın yedi günü yapılacak denetimleri kapsamında Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, polis ekipleri ve zabıta ekipleri kent merkezinde sıkı bir denetim yaptı.

Vali Yardımcısı Kılıç ve beraberindekiler çarşı merkezinin değişik cadde ve sokakları olmak üzere birçok işyerine ani denetimler yapılar. Maskesi olanlara maske dağıtılırken, maskesini çene altına takanlar ise uyarıldı.

Lokanta, döner salonları, pastane ve giyim mağazalarına girerek maske denetimi yapan Vali Yardımcısı Kılıç, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Lokantalardaki masa ve sandalyelerin mesafesini de denetleyerek işyeri sahiplerini uyaran Vali Yardımcısı Kılıç, kendimiz ve herkesin sağlığı için mutlak suretle kurallara uyalım uyarısında bulundu. Hakkarihabertv.com

01-387.jpg02-327.jpg03-258.jpg04-136.jpg05-073.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.