29 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ’DE MİLLİ TAKIM YETKİLİLERİNDEN SPORCU TARAMASI

Hakkari’de milli takım yetkililerinden sporcu taraması

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından başlatılan sporcu taramalarının ilk ayağı Hakkari’de başlatıldı.

12 Mart 2018 Pazartesi 11:14

Türkiye Basketbol Federasyonu Tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda 25 il merkezinde, 12 Devadam Basketbol Okulları ile Basketbol alt yapısını güçlendirmek ve geleceğin 12 Devadamı ile Potanın perilerini yetiştirmek amacı ile başlatılan sporcu taramalarının Hakkari ayağı 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 16 00 ile 19 00 arasında Milli Takımlar Alt yapı Baş Antrenörü Fikret Doğan tarafından yapılacağı belirtildi.

Hakkari Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Yakup Aktaş  ilk defa Hakkari ye Milli takımlar ve Federasyon üst düzey  yetkililerinin geleceğini ve bununda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu’ nun bölgemize gençlerimize ve çocuklarımıza nekadar çok önem verdiğinin bir ispatıdır dedi.

Aktaş,”Yapılacak olan bu sporcu taramasının çok önemlidir. Bütün anne babaların şartları tutan çocuklarını yapılacak olan sporcu seçmelerine kayıtlarını yapmalarını ve bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.. Yapılacak olan bu seçmelerde katılacak olan Kız veErkek çocuklarda basketbol bilgisinden çok yaşına göre fiziki gelişimi iyi olan çocuk seçilecektir.  

Bu nedenle Hakkari ‘de yaşayan tüm ailelerin çocuklarının geleceğin 12 Devadamı veya Potanın Prensi olabileceğini unutmamalı ve bütün halkımızın duyarlı olmasını bu fırsatı iyi değerlendirmelerini istiyoruz.  

Başvuru koşulları, kızlar yaş sıralanması 2006 ile 2009 doğumları arası, erkekler yaş sınırlaması 2006 ile 2011 doğumları arası, 14 Mart 2018 Çarşamba saat: 15:00’da Hakkari Kapalı Spor Salonu’da sporcu taramaları yapılacaktır” dedi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.