29 Mart 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ'DE TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Hakkari'de trafik kazası 2 ölü, çok sayıda yaralı var

Hakkari'nin Oğul Köyü Dilek Mahallesinde meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 11 öğrenci de yaralandı.

04 Aralık 2019 Çarşamba 11:18

Alınan bilgilere göre kaza sabah saatlerinde merkeze 20 kilometre mesafedeki Oğul Köyü Dilek Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre C.T. yönetimindeki okul servis aracı sürücüsü yağışlardan dolayı kayganlaşan virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 55 yaşındaki R. T kaza yerinde hayatını kaybederken, sürücü ile 11 öğrenci de yaralandı.

Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslar ile Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralılardan R. T isimli kadın olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü S.T ise kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan durumu ağır olan bir öğrenci Van iline sevk edilirken yaralı 10 öğrencinin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Kazanın duyulmasının ardından çok sayıda vatandaş Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisinin önüne akın etti.
  Kazada hayatını kaybedenlerin otopsi işlemlerinin ardından Oğul köyünde toprağa verileceği öğrenilirken,  kaza ile ilgili başlatılan inceleme ise sürüyor. Hakkarihabertv.com

 

kaza-1-013.jpgkaza-2-016.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.