28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ’DE TÜM OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ!

Hakkari’de tüm okullar dezenfekte edildi!

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezindeki tüm okullar ve okul pansiyonları dezenfekte etmeye başlandı.

14 Eylül 2018 Cuma 08:35

Yaptığı bir birinden güzel çalışmalarla yöre halkından tam not alan Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bu defa da okulların başlamasıyla birlikte sağlıklı bir eğitim için harekete geçti.

Hakkari’deki okular 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı başlamadan önce öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyen içerisinde eğitim öğretimlerini devam ettirmeleri için Merkezdeki tüm okullar, pansiyonlar, sınıflar,  yemekhane, yatakhaneler dezenfekte edildi.

Haşerelere karşı okulların Lavabo, kalorifer kazan daireleri ve okul bahçelerini de ilaçlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışması okul yetkilileri ve öğrenci velilerinden tam not aldı.



Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı başlamadan önce öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyen içerisinde eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri için tüm okulları dezenfekte ettiklerini ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş

okular-dezengtefe-edildi-d.jpgokular-dezengtefe-edildi-2.jpgokular-dezengtefe-edildi-4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.