19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ’DE TUR GEZİLERİ BAŞLADI

Hakkari’de tur gezileri başladı

2018 yılında TURSAB belgesi alarak Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği arasında yerine alan Hakkari tur(terslale travel) turizm Hakkari’de bir ilke imza atarak tur gezileri başlattığı müjdesini verdi.

26 Aralık 2018 Çarşamba 18:55

Hakkari tur(terslale travel) turizm profesyonel rehberleriyle birlikte büyük bir titizlikle hazırladığı kültür tur programı kapsamında daha önce yurt içi ve yurt dışı gezilerine katılmayan birçok kişiyi farklı güzelliklerle buluşturmak için harekete geçti.

Kuzey Irak’tan ülkemize ve özelikle Hakkari-Van iline katkıda bulunmak üzere kültür turizm, sağlık turizmi ve Hakkari kayak merkezine Kuzey Irak’taki gençleri, kayak severleri Hakkari ilinde buluşturacak.

Yaz aylarında ise Hakkari doğa turizmi ve Çukurca ilçesi rafting kampları düzenleyecekleri müjdesini veren Hakkari tur(terslale travel) turizm ayrıca Van ilinde ise günü birlik turlar düzenlenecek. Ayrıca Güneydoğu ve Karadeniz tur gezileri ise devam ediyor.

Gürcistan Batum, İran ve Irak ülkelerine talep üzerine aylık turlar düzenleyecek olan Hakkari tur(terslale travel) bu hizmetleri ile tüm kesimleri sevindirecek. Hakkarihabertv.com

terslala-travel-222222222.gif

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.