25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ'DE YÖRESEL ÜRÜN FUARI AÇILDI

Hakkari'de yöresel ürün fuarı açıldı

Hakkari’de, Türkiye’nin farklı illerine ait yöresel ürünlerin sergilendiği 'Yöresel Ürünler Fuarı' açıldı.

12 Kasım 2018 Pazartesi 15:03

Hakkari eski valiliği önünde açılan fuarda, 20 ilden yaklaşık 70 çeşit ürün sergileniyor. Birçok yöreye ait farklı gıdaların tanıtıldığı fuara yoğun ilgi gösteriliyor.

Yöresel ürünler etkinliği organizatörü Nurettin Bilgili, fuarda organizatörlük yaptığını belirtti. 20 ilden yaklaşık 870 ürün getirdiklerini dile getiren Bilgili, fuarda kuruyemiş çeşitleri başta olmak üzere; Bursa zeytini, Afyon sucuğu, biber çeşitleri, baharatlar, Malatya pazarı, Isparta gül ürünleri, doğal sabunlar, hediyelik eşya, Hatay karadut şurubu ve yerinde üretim pişmaniye olduğunu söyledi.

Bilgili,"Daha öncede Hakkari'de fuarımızı ramazan ayında açtık. Geçen hafta Yüksekova ilçesinde idik. Şimdi ise Hakkari'deyiz. Bu ürünleri farklı şehirlere götürüyoruz.

İnşallah burada da güzel bir etkinlik oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. 20.1.2019 gününe kadar buradayız. Hakkarili vatandaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz" dedi. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-yoresel-fuar-1.jpghakkari-yoresel-fuar-2.jpghakkari-yoresel-fuar-3.jpghakkari-yoresel-fuar-4.jpghakkari-yoresel-fuar-5.jpghakkari-yoresel-fuar-7.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.