20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara19°C

HAKKARİ’DE YÜRÜMEYEN KÖPEK SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU

Hakkari’de yürümeyen köpek sağlığına kavuşturuldu

Hakkari’de bel kısmında sıkıntı olan ve yürüyemeyen başıboş köpek Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sağlığına kavuşturuldu.

25 Haziran 2019 Salı 11:54

 Hakkari’nin Kolbaşı Köyünde Orman Su işleri Müdürlüğü duyarlı personeli tarafından bulunup Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine getirilen başıboş köpek hemen tedavi altına alındı.

Veteriner Hekim Faysal Cindioğlu ve Teknikeri Fatih Çiftçi, bel kısmında sıkıntı olan ve yürüyemeyen başıboş köpeği hemen ameliyata aldı.

Bir süre klinikte tedavi altında tutulan köpeğin sağlığına kavuşturuldu. Sağlığına kavuşturulan başıboş köpek yaşam alanına geri bırakılmak üzere tekrar Orman Su İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri bir ay içinde onlarca hayvanı sağlığına kavuşturduklarını belirterek, duyarlılıktan dolayı da vatandaşlara teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

veteriner-1-001.jpgveteriner-2-002.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.