25 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

HAKKARİ'DE YÜZLERCE GENÇ SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Hakkari'de yüzlerce genç sabah Namazında buluştu

Mekke'nin Fethi münasebetiyle Hakkari Gençlik Merkezi yüzlerce genci Hacı Sait Camisinde sabah namazı ile buluşturdu.

01 Ocak 2018 Pazartesi 15:24

Hakkari İl Müftülüğünün her cuma günü farklı bir camide , Hakkari Anadolu İmam Hatip Hatip Lisesi (AİHL) nin her hafta ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ayda bir kere yaptıkları sabah namazı buluşmaları bugün Mekke'nin Fethi münasebetiyle farklı cami cemaatleri AİHL gençleri İnsani Yardım Vakfı (iHH)' dan gelen gençler ve Gençlik Spordan Sporcu ve gönüllü gençlerin buluşması ile eda edildi.

Yoğun ilginin gösterildiği sabah namazında gecenin sabahında bir arada olmanın gururu ve şükrü ile Mekke'nin önemini gençlerle paylaşan Vaiz  il Müftülüğünün imam Hatipleri tarafından  okunan Fetih Süresi, okunan ilahilerle program sona erdi.

Cami çıkışında  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından gençlere çorba ikramı yapıldı. Haber: Feyzullah Taş/İHA

mekkenin-fethi-sabah-namazi-hakkari-2.jpgmekkenin-fethi-sabah-namazi-hakkari-1.jpgmekkenin-fethi-sabah-namazi-hakkari-3.jpgmekkenin-fethi-sabah-namazi-hakkari-4.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.