27 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DEKİ 3 BİN 300 ÖĞRENCİYE LGS SETİ

Hakkari’deki 3 bin 300 öğrenciye LGS seti

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın girişimleri ile ÖNDER İmam Hatipler Derneği tarafından il ve ilçelere gönderilen 3 bin 500 LGS’ye hazırlık kitabı için Hakkari’de bir program düzenlendi.

07 Ocak 2020 Salı 16:34

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın himayesinde başlatılan eğitim seferberliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan kazanım değerlendirme sınavında dereceye giren 8. Sınıf öğrencilerine Hakkari Önder İmam Hatipler Derneğinin katkılarıyla hazırlanan kitap dağıtım programı düzenledi. 

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Hakkari Önder İmam Hatipler Derneği Başkanı Adil Demir, milli eğitim şube müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve okul müdürleri katıldı. 

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün günü anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.


HABERİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN


Müdür Gür, Konuşmalarına program yoğunluğu nedeniyle katılamayan sayın valimizin öğrenci ve eğitim çalışanlarına selam ve muhabbetlerini ileterek, Önder İmam Hatipler Derneği tarafından il ve ilçelerde eğitim gören 3 bin 300 öğrenciye gönderilen sınavlara hazırlık setlerini için teşekkür ederek başladı.

Müdür Gür,” 2023 Eğitim  Vizyonu kapsamında Sayın Valimiz İdris Akbıyık’ın himayesinde başlatılan eğitim seferberliği ile hedefimiz çocukların duygu, düşünce, eylem olarak bütünsel gelişmesine hizmet etmektir. Bu bağlamda kitap okuma, zihinsel gelişim açısından önem teşkil eden münazara vb. etkinlikler, sınavlara hazırlık faaliyetleri hız kesmeden devam etmektedir. Temel hedefimiz insan kaynakları olup, bu hususta heba edecek tek öğrencimiz yoktur. Tüm öğrencilerimizi ilgi, iktisat ve kabiliyetleri doğrultusunda en iyi şekilde yönlendirilmeleri için elimizden geleni yapmaktayız.”Dedi

Kitaplar, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,  Hakkari Önder İmam Hatipler Derneği Başkanı Adil Demir ve okul müdürleri tarafından dağıtılarak birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Haber: Feyzullah Taş

01-276.jpg02-225.jpg03-170.jpg04-093.jpg

dsc_5000-001.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.