19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

HAKKARİGÜCÜ: 1.LİG FIRTINASI DEVAM EDİYOR

Hakkarigücü: 1.lig fırtınası devam ediyor

Hakkarigücü spor kadın futbol takımı ligin 16. Haftası İstanbul Kireçburnu spor deplasmanında 0-0 berabere kaldı.

14 Nisan 2019 Pazar 09:55

Üstün bir mücadele ve oyun anlayışı ile sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayan ekibimiz Hakkarigücü  1 puanla sahadan ayrıldı.

1.lig’de gövde gösterisi yapan ilk senesi olmasına rağmen takiplerin korkulu rüyası olan 1.lige renk katan başarıdan başarıya koşan temsilcimiz bu seneki hedefleri ligi iyi bir sıralamada kapatıp 2019-2020 sezonu Hedef şampiyon olup ülkemizi Hakkarimizi Avrupa şampiyonasında temsil etmek olacak.

Kulüp Başkanı Kıymet Kurt ve Teknik sorumlu Cemile Timur, Hakkari ‘nin en büyük Dağkent  taraftar grubuna bu heyecanı Tutku’yu yaşatmak olacak en büyük sponsorumuz Kazım Türker Başkanımıza  Vedaş ,a yönetimine emekçi takımımızı yanlız bırakmadığı içi gençlerimize sahip çıktığı için Şükran’larımızı arz ederiz.

21 Nisan pazar günü saat 12:00 Merzan stadında geçen senenin şampiyonu Ataşehir Belediye  sporu kendi evimizde ağırlayacağız. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.