26 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara28°C

HAKKARİLİ 14 YAŞINDAKİ AVŞİN KALP NAKLİ BEKLİYOR

Hakkarili 14 yaşındaki Avşin kalp nakli bekliyor

Ankara Tıp Fakültesinde tedavi gören 14 yaşındaki Avşin Demir, acilen kalp nakli bekliyor.

21 Aralık 2020 Pazartesi 11:10

Yaklaşık 1,5 yıldır Ankara Tıp Fakültesine kaldırılan ve halen burada tedavi gören Hakkari’nin Geçitli köyü nüfusuna kayıtlı Avşin Demir’in tedavisi sürüyor.

Kalp yetmezliği bulunan 14 yaşındaki Avşin’e uygun kalp arayışına başlayan aile, kızlarının kurtulması için kalp nakli olması gerektiğini ifade ettiler.

Doktorların kızları Avşin için acilen uygun kalp bulunması gerektiğini söylen baba Hamit Demir, hastane ve duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, kızlarının kurtarılması için kendilerine yardımcı olunmasını istediler.

Sosyal medya üzerinde çektiği video ile çağırıda bulunan 14 Yaşındaki Avşin Demir,” Kalp hastasıyım yaklaşık 5 yıldır hastanelerde tedavi görüyorum.

Hastanede kaldığım için hayallerimi gerçekleştiremiyorum. Okuluma gidemedim. O yüzden kalp hâkli bekliyorum. O yüzden lütfen toprak olacağıma can olsun. Lütfen bana yardım edin feryadında bulundu. Haber: Feyzullah Taş


kalp-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.