28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

HAKKARİLİ ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNİ EĞLENEREK GEÇİRİYOR

Hakkarili çocuklar yarıyıl tatilini eğlenerek geçiriyor

Hakkari Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet veren ve Hakkari’de bir ilk olan Türkiye’nin en donanımlı çocuk oyun ve kültür merkezleri yarıyıl tatilinde çocuklarla dolup taştı.

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:59

Bir süre önce Halifedevriş Mahallesinde hizmete açılan çocuk oyun ve kültür merkezlerinde binlerce çocuğun faydalandığı belirtildi.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Hakkarili çocuklar aileleri ile birlikte çocuk oyun ve kültür merkezine gelerek burada eğlenmene sevincini yaşıyorlar.

 İçerisinde 3-12 yaş arası çocuklara yönelik 20 çeşit modern yeni teknoloji oyuncaklarla dolu oyun salonu ve kitap kafesi ile hizmet veren çocuk oyun ve kültür merkezinde şimdide içeriği özel hazırlanan “3-6 yaş çocuk eğitim odası” hizmete açmaya hazırlanıyor.

 “3-6 yaş çocuk eğitim odası” kayıtlarının ise 02-19 Şubat tarihleri arasında alınacağı belirtildi.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Başkan Epcim,”Hakkari’de maddi imkânsızlıklar ve çeşitli nedenlerle kreşe ya da anaokuluna gidemeyen, yaşıtlarıyla vakit geçirme fırsatı bulamayan 3-6 yaş grubu çocuklara özel hazırlanan sınıflarda çocuk eğitim etkinlikleriyle okulöncesi eğitim programlarına katılımlarını sağlamak,

çocukların okulöncesi eğitim ile sosyal, duygusal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazanmasını sağlamak, çocukların yaratıcı yönlerini, ilgi ve isteklerini ortaya çıkarmak amacıyla merkezimiz bünyesinde hazırladığımız 3-6 yaş eğitim odasını ücretsiz olarak hizmete sunuyoruz.” şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş

coku-oyun-mlerkezi.jpgcocuk-oyun-merkezi-2.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.