27 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

HAKKARİLİ HAYVANSEVER KIZLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hakkarili hayvansever kızlardan örnek davranış

Hakkari-Van karaoyu üzerinde bulunan Kırıkdağ köyünde hayvansever kız kardeşler tarafından baygın halde bulunan kediyi tedavisi için Hakkari’ye getirdiler.

16 Ekim 2019 Çarşamba 16:16

Kent merkezinden 15 kilometre mesafede bulunan Kırıkdağ köyünde ikamet eden Sevim ve Pervin isimli kız kardeşler evlerin önünde  baygın buldukları kedi için hemen harekâta geçtiler.
 
Örnek bir davranış sergileyen kız kardeşler kediyi Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne ulaştırmaya başardılar.
 
Veteriner İşleri Müdürlüğü  Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekibi tarafından teslim alınan kedi hemen tedavi altına alındı. Veteriner Tekniker Fatih Çiftçi ve beraberindeki ekibi kedinin ilk muayenesini yaparak her iki ayağının kırık olduğu teşhisini koyarak müşahede altına alındı.
 
Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri hayvan dostu Sevim ve Pervin Adıyaman kardeşlere teşekkür ederek, duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.
 
Müşahede altına alınan kedinin her iki ayağında kırık tespit ettiklerini ifade eden Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bel kısmında sıkıntı, kas ve sinir sisteminin ise tamamen  çöken kendi yi müşahede altında tutuklarını söylediler. Haber: Feyzullah Taş
  2-331.jpg3-263.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.