20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

HAKKARİLİ MÜZİK ÖĞRETMENİNDEN MUHTEŞEM KLİP

Hakkarili müzik öğretmeninden muhteşem klip

Söz ve Müziği kendisine ait olan Hakkarili müzik öğretmeni Şaban Çiftçi bestelediği “zümrüt gözlerin” adlı şarkıya klip çekti

24 Şubat 2020 Pazartesi 14:10

Hakkarili ve 6 yıllık müzik öğretmeni olan 34 yaşındaki Şaban Çiftçi 15 yıl boyunca karşılıksız aşık olunan ve yeşil (Zümrüt Gözlü) gözlü kadın için yapılmış bir şarkı ve bu hikayeden esinlenerek çektiği klip sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hakkari’deki bir okulda görevli olan müzik öğretmeni Şaban Çiftçi’nin güzel sesi ile bütünleşen klip birçok yetenekli gence de ilham oldu.

Müzik öğretmeni Çitçi, 15 yıldır karşılıksız aşık olunan gözleri yeşil bir kadına yazmış olduğum bir eser ve uzun uğraşlar sonucu bu eseri klibe dönüştürdüğünü söyledi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Çiftçi,” Tabi bu şarkıya yaptığım klibte emeği geçen başta aranjörüm ve yapımcım olan Değerli  Van Bilim Serhat İlim Müzik şirketi grubu sahibi Serhat hocama klibimde benimle yer alan sevgili hanımefendiye, iç ve dış olmak klip sürecinde  bizleri kırmayıp mekanlarını bizlere sunan Van’lı esnaf ve iş adamı abilerime ve bunun şahsında bütün Van halkına şükranlarımı sunar; hepsine yürekten saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi. Haber: Feyzullah Taş

okul-2-004.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.