23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

HAKKARİ’Lİ ÖĞRENCİLER GEZİDEN MUTLU DÖNDÜ

Hakkari’li öğrenciler geziden mutlu döndü

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından ‘Biz Anadoluyuz’ projesi’ kapsamında, geziye götürülen öğrenciler mutlu döndü.

04 Kasım 2018 Pazar 12:15

Yaklaşık bir hafta önce Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından ‘Biz Anadoluyuz’ projesi’ kapsamında Çanakkale ve İstanbul gezisine gönderilen yaklaşık 150 öğrenci için uğurlama töreni düzenlenmişti.

Törene Hakkari eski Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu,  Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Komiser Halil İbrahim Avşar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Korkmaz ve öğrenci ve aileleri katılmıştı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


“Biz anadoluyuz”  projesi kapsamında Çanakkale - İstanbul illerini kapsayan bir haftalık turistik ve kültürel gezi ne katılan 150 kişilik öğrenci kafilesi mutlu döndü.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından ‘Biz Anadoluyuz’ projesi’ kapsamında kendilerini geziye götürdüğünü belirten öğrenciler, bizlerin tüm gereksimlerimiz karşılanarak 5 yıldızlı bir kültürel gezi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Çanakkale ve İstanbul’un tarihi ve milli ortak değerler temelinde birlik, beraberlik duygularının geliştirilmesi ve eğitim öğretim kariyerlerine katkı sağlayacak çok özel bir program geçekleştiren Hakkari polisine teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.