23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara24°C

HAKKARİLİ TARAFTARLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Hakkarili taraftarlardan örnek davranış!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray maçı öncesi her iki takımın taraftarları sokağa dökülerek önemli olan dostluk sloganları attılar.

17 Mart 2018 Cumartesi 17:58

Bulvar Caddesi üzerinde toplanan Galatasaray taraftarları tezahüratlarda bulunarak adete Hakkari kent merkezini inlettiler.  Fenerbahçe taraftarları ise ellerindeki takım bayrakları ile yolun karşı tarafından slogan attılar.

Olası olaylara karşı polis çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Çarşı merkezinde yürüyüşe geçen Galatasaray taraftarları Cumhuriyet Caddesi üzerinde Fenerbahçe taraftarları ile  karşı karşıya geldiler.  Taraftarlar önce bir birleri bakıştılar sonrada önemli olan dostluk kazınsın delip kardeşlik sloganları attılar.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Maç skoru ne olursa olsun aralarında taşkınlık yapanlara izin vermeyeceğini belirten her iki takımın taraftarları biz kardeşiz önemli olan dostluğun kazanması bizde ayrımcılık yok şeklinde konuştular.

Her iki taraftarın beraber hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından gösterilerine devam ettiler. Haber: Feyzullah Taş

mac-1-004.jpgmac-2-004.jpgmac-3-003.jpgmac-4-002.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.