23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara24°C

HAKKARİ’NİN İLK DÜĞÜN SALONU HİZMETE AÇILDI!

Hakkari’nin ilk düğün salonu hizmete açıldı!

Hakkari’de ilk defa tam donanımlı bin kişilik “Nergiz Düğün ve Toplantı Salonu” adı altında bir işyeri hizmete açıldı.

09 Ekim 2017 Pazartesi 08:20

Hakkarili girişimci Hamit Tekin, tarafından Merzan Mahallesi Fen Lisesi aşağısında bin 100 metre kara alan üzerinde inşa edilen iki katlı düğün ve 9 kişinin istihdam edildiği düğün ve toplantı salonunun yaklaşık 850 bin TL’ye mal edildiği belirtildi.

Huzur ve güvenin hakim olduğu, yolların asfaltlandığı ve kaldırımların yeniden inşa edildiği Hakkari’de güzel hizmetler yapılmaya devam ediliyor.

 Hakkari’ de ilk defa batı standartlarını aratmayan tam donanımlı “Nergiz Düğün ve Toplantı Salonu” adı altında bir işyerinin hizmete açılması yöre halkını sevindirdi.

Hakkari halkını hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten işyeri sahibi Hamit Tekin, açtıkları Nergiz Düğün ve Toplantı Salonunda nişan, kına, düğün, özel günler ve toplantıların yapıldığını ifade ederek Hakkari halkına hayırlı olmasını diledi.

Harun ve Kevser Pala çiftinin düğün töreninin yapıldığı düğün töreninde sahne alan Hakkari’nin ünlü sanatçılarından Leyla Uçar, böyle hjienik bir ortamda sahne almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Uçar,”Hakkari’de ilk defa bir düğün salonunun açılması hem sanatçılar açısından hem de düğün sahipleri açısından çok güzel. Güzel ve oldukça hijenik bir ortam var.

Düğün sahipleri gelin ve damat 2 veya 3 saat yemeğe ayırırlardı eğlenceye kalmazdı şimdi ise her şey pratikleşti.  Yemekler anında ikram ediliyor saatlerce beklemeye gerek yok. Koma zagros ekibi olarak bu güze ortamı hizmete açan işyeri sahibine teşekkür ediyoruz” dedi.



Harun ve Kevser Pala çiftinin düğün sağdıcı Halil Pala ise, açılan düğün salonu Hakkari için çok büyük bir nimettir dedi.

Pala,”Burayı  izmete açan işyeri sahibi Hakkari’ye büyük bir fedakarlık yaptı. Batı standartlarını aratmayan güzel bir düğün salonu hizmete açtı. Burada yaptığımız düğünler daha önce yaptığımız düğünlerden daha farklı oluyor.

 Düğün salonu sayesinde misafirlerimizle daha fazla ilgilenme fırsatı buluyoruz. Maliyet ve hizmet olarak yöre halkının aradığı tek şey bu düğün salonu almalı diyebilirim. Hijenik bir ortamda aynı anda binlerce davetliye yemekler ikram ediliyor. 

Daha önceleri ise dışarıda yaptığımız düğünlerde saatlerce yemek işi ile uğraşıyordu. Yeni açılan düğün salonu sayesinde her şey artık pratikleşti. Buradan gerçekten çok memnun kaldık ve burada hizmetin en iyisi veriliyor” şeklinde konuştu.

Hakkari’de ilk defa tam donanımlı bir düğün salonu açıldığını belirten Gazeteci Lütfü Pala ise, burada eğlenmeni mutluluğunu yaşardıklarını ifade ederek, kendi memleketine böyle güzel bir yatırım yapan işyeri sahibine teşekkür etti. Haber: Feyzullah Taş

İLETİŞİM: 0438 211 4949

GSM: 0533 342 6874

02-059.jpg01-099.jpg03-041.jpg05-021.jpg04-028.jpg06-022.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.