18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

HDP HEYETİ HAKKARİ’YE GELİYOR

HDP heyeti Hakkari’ye geliyor

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü yazılı bir açıklama yaparak, Pazar günü HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın başkanlığında kalabalık bir heyetin Hakkari’ye geleceğini açıkladı.

24 Nisan 2018 Salı 20:41

HDP’den yapılan yazılı açıklamada: HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Milletvekilleri, Berdan Öztürk, Meral Danış Beştaş, Dilan Dirayet Taşdemir, Nihat Akdoğan ile PM üyeleri Nihat Akkaya, Sevtap Akdağ Karahanlı, Murat Çepni, Kemal Peköz ve Zahide Besi ile kadın meclisi üyeleri Pazar günü saat 10.00’da DBP il binasında halk buluşmasına katılmak için Hakkari’ye gelecekleri belirtildi.  

Açıklamanın devamında, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan başkanlığında gelecek heyeti (Emê Serbikevin) “Bizler Kazanacağız” sloganıyla, 29 Nisan Pazar günü saat 09:00’da özgürlük meydanında karşılamak ve DBP il binasında düzenleyeceğimiz halk toplantısına tüm halkımız davetlidir” denildi. Haber: Serkan Kaya

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.