16 Nisan 2024
  • İstanbul26°C
  • Ankara26°C

''HİKAYE-İ KAYMAKAM'' ADLI TİYATRO OYUNU

''Hikaye-i Kaymakam'' adlı tiyatro oyunu

Hakkari Valiliğimiz tarafından organize edilen ve yönetmenliğini Metin KARAMAN’nın yaptığı ''Hikaye-i Kaymakam'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

07 Mart 2019 Perşembe 09:55

Hakkari Valiliğimiz tarafından organize edilen ve yönetmenliğini Metin KARAMAN’nın yaptığı ''Hikaye-i Kaymakam'' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
 
Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyununu,  Valimiz Sayın İdris AKBIYIK, eşleri Sayın Sevim AKBIYIK Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa BALIK, Vali Yardımcısı Mustafa PALA, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri ÖZTÜRK, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris AĞACANOĞLU ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Daha sonra bir konuşma yapan Valimiz Sayın İdris AKBIYIK, "Mesleğimizle ilgili çok başarılı bir tiyatroydu biz bunların hepsini gerçek hayatımızda yaşadık. Bütün kaymakam arkadaşlarımız, komutanlarımız, emniyet müdürlerimiz yaşıyorlar bunları kutsal bir görev mazlumun, mağdurun, hakkın sizlerin yanında olmak bizleri mutlu ediyor. Ben tekrar arkadaşları tebrik ediyorum teşekkür ediyorum".
 
2 gün boyunca sahnelenen ve yoğun bir ilgi ile izlenilen tiyatro oyunu önümüzdeki günlerde Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçelerimizde sahnelenecek.
tiyatro-1-017.jpgtiyatro-2-014.jpgsatranc-3-001.jpeg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.