25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

İMAM HATİP LİSELERİ ARAPÇA VE ŞİİR DİNLETİSİ YAPILDI

İmam Hatip Liseleri Arapça ve şiir dinletisi yapıldı

Hakkari’de Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği 10. Arapça etkinliği düzenlendi.

08 Mart 2019 Cuma 12:08

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği 10. Arapça etkinlikleri kapsamında  Hakkâri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan yarışmaya  Merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinden Anadolu İmam Hatip Liseleri katıldı.

Yarışma “Arapça Metin Canlandırma ve Arapça Şiir” şeklinde iki kategori halinde düzenlendi. Programa İl  Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve Din Öğretimi Şube Müdürü Abdülmecit Yılmaz katıldı.

Programa Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlanıp Hakkari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Abbasigil´in hoş geldiniz konuşması ile devam etti. Daha sonra iki kategoride yarışmalarının sonucunda öğrenciler para ve çeşitli ödüller verildi.

 Yarışmada, “Metin Canlandırma” kategorisinde 1.’liği Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 2. TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 3’ncü ise  Seyyid Abdullah Şemdinli Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Hakkarihabertv.com

vergi-haftasi-3-001.jpg

siir.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.