23 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

İŞKUR'UN HİBE DESTEĞİ İLE KENDİ İŞYERİNİ AÇTI

İŞKUR'un hibe desteği ile kendi işyerini açtı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ikamet eden eski Hükümlü Hibe desteği alan eski hükümlü Mehdi Tımarcı , kendi iş yerini açtı.

25 Temmuz 2018 Çarşamba 12:13

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde, Eski hükümlülerin topluma yeniden kazandırılmaları ve meslek edinme çalışmaları kapsamında, Türkiye İş Kurumu'ndan (İŞKUR) Eski Hükümlü Hibe desteği alan eski hükümlü Mehdi Tımarcı, kendi iş yerini açtı.

Bir süre cezaevinde yattıktan sonra cezasını tamamlayan Mehdi Tımarcı, kendi iş yerini açmak için Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Başkanlığına yaptığı yardım talebi kabul edildi.

Dündar'ın talebi doğrultusunda, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce hazırlanan proje, "Engelli ve Eski Hükümlülere Kendi İşini Kurma Projesi" kapsamında değerlendirilmesi için Hakkari Çalışma ve İş Kurmu İl Müdürlüğüne sunuldu. Projesinin onaylanmasının ardından, İşyerini açarak kendi işinin sahibi oldu.

 Tımarcı'nın işyerininin açılışını, Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ile Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar yaptı.

Açılışa, Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan SarıI ve bazı esnaf ve vatandaşlar katıldı. Hakkarihabertv.com

dsc_4044.jpgdsc_4060.jpgdsc_4080.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.