29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

KANKA POLİS MAĞAZASI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kanka polis mağazası sevindirmeye devam ediyor

Türkiye’de ilk defa Hakkari Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafında hizmete açılan “Kanka Polis Mağazası” sevindirmeye devam ediyor.

23 Şubat 2018 Cuma 15:16

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak,  Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ve  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz tarafından 30 Ocak 2018’de hizmete açılan Kanka Polis Mağazası’nda şuana kadar yaklaşık 500 ailenin sevindirildiği belirtildi. 

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemine değinen Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise, “Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün kontrollüğünde valiliğimiz tarafından Türkiye çapında meşhur bir firma ile yapmış olduğumuz yazışma sonucunda ilk etapta 10 bin parça çocuk montu, pantolon, yelek ve her türlü malzeme yediden yetmişe herkesin ihtiyacı için bir kaynak elde ettiklerini ifade etmişti.Vali Toprak,”İstanbul’dan değişik firmalardaki hayırsever vatandaşlarımız tarafından bu projemiz desteklendi.

Netice olarak valiliğimizde bu işin içinde olduğu için binamızın zemin katındaki geniş bir odayı mağazaya tahsis ettik. Burada sadece muhtaç olanları baz almıyoruz. Çünkü bizim zaten sosyal yardımlaşma o konuda seferber.

Burada muhtaç olmakla beraber çocuklarımızın, gençlerimizin, kendilerine yakışır gördüğü ve ihtiyaç olarak değerlendirdiği veya üstünde bir yenilik olsun diye de gelip müracaat edebileceği şekilde değerlendirdik bunu.

Yani çocuğunuzun üstünde bir kıyafet manasında ihtiyacı olmasa dahi beni görmek şartıyla, köy ve değişik ziyaretlerimizde bizi gören veya emniyet müdürlüğümüzde temas halinde olabilecek vatandaşlarımız,

6 yaşından 66 yaşına kadar geniş bir yelpazede bizde alacakları kartla burada haftanın bir günü açık olan ve bir polis memurunun bulunacağı mağazada her türlü ihtiyaçlarını giderebilecekler. Buradaki malzemeler ise kaliteli ve birinci sınıf malzemelerdir” dedi. Haber: Feyzullah Taş

kanka-polis-magazasi-m-001.jpgkanka-polis-magazasi-1-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.