20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

KANKA POLİS RAMAZAN GECELERİNİ KONUK OLDU

Kanka polis Ramazan gecelerini konuk oldu

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri “Kanka Polis” ile Ramazan etkinliklerine misafir oldu.

29 Mayıs 2018 Salı 08:30

Kentin en işlek Caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan şenliğine bu defa “Kanka Polisi” damgasını vurdu.

İlahi-Esmaül Hüsna, çocukça ramazan ve Anadolu çocuk müzikali gösterilerinin ardından sahne alan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri 155 tanıtımını yaparak, sordukları sorulara doğru cevap veren çocuklara değişik hediyeler verdiler.

Halkın arasına katılan “Kanka Polis” Hakkarili çocukları sevindirdi.  Bir taraftan Kanka polis diğer taraftan ise çocuklara değişik hediyeler dağıttı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri çocuklara yiyecek, içecek ve değişik hediyeler dağıtarak programına son verdi.

Programa Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari Vali Yardımcısı M. Nurullah Karaman ve binlerce kişi katıldı. Haber: Feyzullah Taş

img_7339.jpgimg_7343.jpgimg_7337.jpgimg_7338.jpgimg_7335.jpgimg_7340.jpgimg_7341.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.