25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

KAYIP KENT KIRTASİYEDE OKUL İNDİRİMİ BAŞLADI!

Kayıp Kent kırtasiyede okul indirimi başladı!

Hakkari Çevre yolu hastane yukarısında hizmet veren “Kayıp Kent Copy Center’ 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm kırtasiye malzemelerini ayağınıza kadar getirdi.

12 Eylül 2018 Çarşamba 19:25

Bir süreden beridir Hakkari Çevre yolu hastane yukarısında hizmet veren “Kayıp Kent Copy Center’ adlı işyeri her yıl olduğu gibi bu yılda bir ilke imza attı.

Yöre halkının ekonomik durumunu göz önünde bulunduran “Kayıp Kent Copy Center’ piyasa ortalamasına göre tüm kırtasiye malzemelerini ekonomik fiyattan piyasaya sürmesi öğrenci velilerini sevindirdi.

Ödev merkezi, kırtasiye, elektronik ve kontör’ün bulunduğu Kayıp Kent Copy Center’ adlı işyerinde öğrencilerinizin tüm kırtasiye malzemelerini ekonomik fiyatlardan temin edebilirsiniz.

Yöre halkını ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak piyasadaki fiyatlara göre daha uygun kırtasiye malzemelerinin bulunduğunu ifade eden işyeri sahibi Veysel Erik, herkesi işyerlerine beklediklerini ifade etti.

Yöre halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Erik, işyerlerini tercih eden tüm vatandaşlara da teşekkür etti.

Kayıp Kent Copy Center adlı işyerinde alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayan öğrenci velileri ise, ilimizdeki piyasa ortalamasına göre en uygun kırtasiye malzemelerine burada temin ettikleri için bu duyarlılıktan dolayı işyeri sahibine teşekkür ettiler.

ADRES: Hakkari Çevre yolu hastane yukarısı
İLETİŞİM: 0543 533 13 93

dsc_0106-001.jpgdsc_0116-001.jpgdsc_0113-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.