19 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara22°C

KOMUTANLARDAN ÜMİT AİLESİNE ZİYARET

Komutanlardan ümit ailesine ziyaret

İşadamı ve Kanaat Önderi H. Mustafa Ümit’in eşi Meryem Ümit geçen hafta hayata gözlerini yumarak aramızdan ayrıldı. Görkemli bir tören ile son yolculuğa uğurlandı. Üç gün süren taziyede binlerce kişi ailenin acısını paylaştı.

24 Aralık 2018 Pazartesi 15:41

Önceki gün ilimize gelen 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin TEMEL, Tümen Komutanı Tümgeneral Metin TOKER ve Alay Komutanımız Tuğgeneral Nuri ÖZTÜRK, Ümit ailesini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundular.

Annesini kaybeden acılı İşadamı Engin Ümit, bu ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Annemizin vefatından dolayı bizi bir an olsun yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza, telefon etmek suretiyle mesaj bırakan dostlara ailem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Çok saygıdeğer komutanlarımız da bizi evimizde ziyaret ederek acımızı paylaştılar. Sayın TEMEL,  sayın TOKER ve sayın Öztürk paşalarıma bu ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ölüm haktır ama acısı derindir. Bu acı paylaşıldığında hafifler. Allah herkesten razı olsun” dedi.

Haber Hakan TAŞ

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.