25 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

KORGENERAL ÇETİN HAKKARİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Korgeneral Çetin Hakkari esnafını ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindekiler Hakkari’deki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte çay içip bir süre sohbet ettiler.

14 Nisan 2018 Cumartesi 18:55

Hakkari’deki ziyaretlerini sürdüren Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ve beraberindeki komutanlar Hakkari Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu ile birlikte esnafı ziyaret ettiler.

Hakkari çarşısını dolaşan Orgeneral Arif Çetin vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Bir esnafın ikram ettiği dönerin tadına da bakan Orgeneral Arif Çetin, Vali Toprak ve beraber çarşı merkezindeki ziyaretlerini sürdürdüler.

 Hakkari dağlarında yetişen ve pazarda kendine ikram edilen Uşkun’nin tadına da bakan Orgeneral Arif Çetin ve Vali Toprak, Uşkun bir doğal ilaçtır dediler.

Vatandaşlarla kahvede çay içerek sohbet eden Orgeneral Arif Çetin ve beraberindekiler yanına gelen çocuklara ise oyuncak hediye ettiler. Orgeneral Arif Çetin daha sonra il jandarma komutanlığına geçti. Hakkarihabertv.com

korgeneral-cetin-hakkari-m.jpgkorgeneral-cetin-hakkari-1.jpgkorgeneral-cetin-hakkari-2.jpgkorgeneral-cetin-hakkari-3.jpgkorgeneral-cetin-hakkari-4.jpgkorgeneral-cetin-hakkari-5.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.