20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

KORKMAZ AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Korkmaz ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari'de geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Özgür Korkmaz'ın ailesi acılarını paylaşanlar için taziye teşekkür mesajı paylaştı.

18 Aralık 2020 Cuma 10:40

Hakkari'de 5 yıldır beyin tümörüyle mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde yaşam savaşını kaybeden 26 yaşındaki Özgür Korkmaz'ın ailesi, acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Korkmaz ailesi adına paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi: "Ailemizin genç bireylerinden Özgür Korkmaz'ın vefatı nedeniyle, gerek cenaze törenine katılan gerek taziyemize gelen ve gerekse de bizleri telefonları ile arayarak bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Bu acı günümüzde yanımızda olan, başsağlığı dileyen, definden önce ve sonra bizlerin acısını paylaşan ve dualarını esirgemeyen herkese ailemiz adına teşekkür ederiz. Cümle geçmişlerimize Allah rahmet eylesin herkese tekrar teşekkür ederiz"

   KORKMAZ AİLESİ ADINA AGİT KORKMAZ 

korkmaz.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.