18 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara20°C

KÖYLERE 386 ADET ÇÖP KONTEYNERİ DAĞITILDI

Köylere 386 adet çöp konteyneri dağıtıldı

Hakkari'de Çevre kirliliğinin önlenmesi ve tahribatın en aza indirilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen ve İl Özel İdaresince dağıtımı gerçekleştirilen çöp konteynerleri köylere dağıtıldı.

30 Mart 2019 Cumartesi 10:37

İl Özel İdaresi bahçesinde Valiİdris Akbıyık’ın katılımlarıyla 386 adet çöp konteyneri düzenlenen programla köy muhtarlarına teslim edildi.

Programda bir konuşma yapan Vali İdris AkbıyıkK şunları kaydetti: “Köylerimizin çöplerini doğaya, Zap nehrine karışmadan toplamış olacağız.

Hayırlı uğurlu olsun buradan Çevre Bakanımıza yine Bakan Yardımcısı Fatma Hanıma bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Daha temiz daha nezih bir Hakkari için inşallah hedefimiz ilimiz genelinde çöplerin sağlıklı bir şekilde toplanmasıdır” dedi. 

Programa, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı. 

cop-konteynir.jpgcop-konteynir-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.