27 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

KÜLÜNK VE EPCİM’DEN BAŞKAN KESKİN’E ZİYARET

Külünk ve Epcim’den Başkan Keskin’e ziyaret

Ak Parti 24.25.26. dönem İstanbul Milletvekili Genel Merkez Siyasi Erdem Etik Kurul Üyesi Metin Külünk, Hakkari Sılehi Aşiret Reisi Fatih Keskin’i ofisinde ziyaret ettiler.

20 Mart 2019 Çarşamba 10:35

Külünk ve Keskin bölge sorunlarıyla ilgili sohbet ettiler.  Başkan Keskin ve Ofiste bulunan vatandaşlarla sohbet eden Külünk,  defalarca Hakkari’ye geldiğini ve Hakkari’ye olan sevgisini ifade etti.

Başkan Keskin’le olan dostluklarına da değinen Külünk, gerek Ankara’da gerekse Hakkari’de İlimizin sorunlarıyla ilgili Başkan Keskin’le yaptıkları istişareleri anlattı.

Hakkari deki seçim atmosferine de değinen Külünk, Ak Parti adayı Başkan adayı Cüneyt Epcim’in yapmış olduğu hizmetler, seçilmesi durumunda yapacağı bütün hizmetlerin teminatıdır dedi.

epcim-1-012.jpg

Başkan Keskin ise, Sayın Külünk’ün  ziyaretlerinden duymuş olduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum.  Hakkarimizi yürekten seven ve bizleri yalnız bırakmayan Sayın Vekilimiz, İlimiz ve Durankaya beldesi için talep ettiğimiz birçok konuda bizlere yardımcı olmuştur.

Bu millet kendisine yapılan zerre iyiliği unutmayan bir millettir. Sayın Vekilimiz her zaman gönlümüzdeki en kıymetli yerdedir, kendilerine ziyaretlerinden ve muhabbetinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi. Hakkarihabertv.com

fatih-keskin-kulunk.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.