25 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

LGS SONUÇLAR AÇIKLANDI!

LGS sonuçlar açıklandı!

LGS Sonucu MEB Sorgulama 2018... LGS sonuç sorgulama nasıl yapılır? LGS sonuç öğren... LGS sınav sonuçları tüm öğrenciler tarafından merakla bekleniyor.

26 Haziran 2018 Salı 22:13

LGS Sonucu MEB Sorgulama 2018... LGS Sonuç Sorgulama Nasıl Yapılır? TEOG yerine gelen yeni sistemde heyecanlı bekleyiş devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), uygulanan Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor.

Peki sonuçları nereden öğrenebiliriz?LGS sonuçları saat kaçta açıklanacak? LGS sonucu MEB sorgulama 2018... LGS sonuç sorgulama nasıl yapılır? Öğrenciler ve veliler öğrencilerin aldığı puanı MEB’in resmi web sitesi olan www.meb.gov.tr adresinden öğrenebilirken, e-Okul’un sorgulama sayfasından da puanlar görülebiliyor.

ÖDSGM sitesinde sadece sorular ve cevaplar yayınlanıyor. MEB'in resmi sayfasına girerek 'Sınav sonuçları' kategorisine tıklayınız. Daha sonra LGS sonuçlarına tıklayınız. Böylelikle LGS sınav sonuçunuza ulaşmış olacaksınız. 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.