20 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN HAKKARİ'DE

Memur-Sen genel başkanı Yalçın Hakkari'de

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, Hakkari Memur Sen İl divan toplantısına katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hakkari'ye geldi.

12 Mart 2018 Pazartesi 17:42

 Yüksekova ilçesinden karayolu ile Hakkari'ye gelen Genel Başkan Yalçın, Memur-Sen Hakkari İl Başkanı Veysel Çiftçi ve üyeleri ile birlikte Valiliği ziyaret etti.

Hakkari Valisi ile bir süre basına kapalı görüşen Yalçın'a Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak tarafından kilim ve bal hediye edildi.

Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'ide makamında ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, daha sonra Hakkari Üniversitesi ile Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek akşam saatlerinde Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Memur-Sen İl Divan Toplantısına katılacak. Haber: Feyzullah Taş

 

memur-sen-genel-baskani-yalcin-hakkaride.jpgmemur-sen-genel-baskani-yalcin-hakkaride--1.jpgmemur-sen-genel-baskani-yalcin-hakkaride-3.jpgmemur-sen-genel-baskani-yalcin-hakkaride-4.jpg
  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.